bootstrap menu

VÅRA FAMILJEHEM

Vi har familjehem spridda över hela Sverige. Variationen är stor bland familjehemmen som har skiftande erfarenheter, kompetens och inriktning.

Antalet platser i familjehemmen skiftar beroende på familjehemmens utrymme samt engagemang, tid och ork. Vi följer RFF:s riktlinjer där antalet placeringar uppgår till max fyra per familjehem med dispens för syskongrupper.

Familjehemmen är utredda av handläggare med utbildning i ”Nya Kälvestensmetoden”. Vi tillhandahåller skriftliga sammanställningar som kan användas som grund för socialtjänstens självständiga bedömning. Alla familjehem har lämnat registerutdrag från belastningsregistret och kronofogdemyndigheten. Vid placering ansvarar uppdragsgivaren själv att begära utdrag från socialregister och försäkringskassan. Registerutdragen kontrolleras årligen.

Familjehem med uppdrag från Fimab tillhandahåller kontinuerlig handledning, stöd och utbildning.


Familjehemmen har tillgång till konsulentkontakt dygnet runt genom vår jourverksamhet.

Adress

Gruvvägen 8,
733 33, Sala

Kontakt

Epost: bjorn@fimab.nu
Telefon: 0224-773 83
Fax: 0224-293 84

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.